מילוי טפסים ומסמכים בוואטסאפ עם 'בוט' חכם, מבוסס AI

אני גידי. אשמח לסייע לך למלא את הטופס!

גידי, בוט הטפסים המיוחד של PB Digital', מאפשר לארגונים לייעל תהליכים עסקיים רבים במגוון תחומי תפעול כגון שיווק, מכירות, שירות לקוחות, רכש ולוגיסטיקה, משאבי אנוש ועוד. גידי מאפשר לכל מחלקה בארגון ליצור במהירות, וללא צורך בפיתוח, 'בוט' חכם למטרות שונות, למשל:

מילוי טפסים דיגיטלים באמצעות דיאלוג רגיל בוואטסאפ: מרבית האנשים לא אוהבים למלא טפסים, במיוחד לא כאלו שהם מורכבים ומכילים שדות רבים. PB Digital ו'בוט' הטפסים המיוחד שלה, 'גידי', הופכים את כל תהליך של מילוי טפסים לפשוט, קל וידידותי כמו דיאלוג עם חבר בוואטסאפ. 'גידי' פשוט שואל את השאלות, וממקם את התשובות שמקליד הלקוח במקום המתאים בטופס באופן אוטומטי. לאחר השלמת הפרטים, PB Digital מפיקה דיגיטלית את הטופס השלם עם כל הפרטים ומציגה אותו ללקוח, שיכול לחתום הן על גבי מסך הסמארטפון או באמצעות עכבר המחשב.

 

מעקב לקוחות אחר סטאטוס הזמנה: ה'בוט' של המערכת מאפשר ללקוחות לברר בקלות ובאופן מיידי סטאטוס הזמנה מבלי להזדקק לנציג שירות. ה'בוט' מבקש מהלקוח את מספר ההזמנה, מתחבר למערכת ההזמנות, ובהתאם למידע שמתקבל משם, מעדכן את הלקוח.

 בירור מלאי של מוצרים וביצוע רכישה באופן אוטומטי: באמצעות דיאלוג מהיר עם ה'בוט', יכולים לקוחות הארגון לברר אודות מלאי של מוצר כזה או אחר, וה'בוט יכול לכוון ולהוביל אותם מבירור המידע אודות טיב המוצר, מאפייניו, ועד לביצוע הרכישה. 

איסוף לידים 24/7:  גם אחרי שכל נציגי המוקד הולכים הביתה, ה'בוט' של המערכת ממשיך לענות לפניות של לקוחות באמצעים הדיגיטלים כגון וואטסאפ, ולאסוף את פרטיהם. דיאלוג עם 'בוט' חכם זהה לדיאלוג בוואטסאפ עם חבר, כך שלקוחות פוטנציאלים מרגישים נוח להשאיר את פרטי הקשר שלהם. 

שלב את ה'בוט' במגוון הערוצים הדיגיטלים של הארגון: ניתן לשלב את ה'בוט' במגוון הערוצים הדיגיטלים – ווטאסאפ, פייסבוק, צ'אט ואחרים, ובכך לאפשר ללקוחות להגיע למידע שהם צריכים מכל מקום, בכל זמן, ובכל פלטפורמה, באופן מיידי, מבלי להמתין לנציג שירות.

קבלת משוב מהלקוחות: ניתן לשלב בסיומו של כל תזרים שיחה מספר שאלות כדי לאסוף מידע מהלקוחות אודות מידת שביעות רצונם מהשירות שסיפק ה'בוט', ובכך ללמוד, להסיק מסקנות תפעוליות ולהמשיך לייעל את התהליך בהתאם לציפיות הלקוחות.

תקשורת פנים-ארגונית ושיתוף ידע: ניתן לנצל את היכולות של ה'בוט' לא רק לתקשורת חוץ-ארגונית מול הלקוחות, אלא גם לתקשורת פנים-ארגונית, שיתוף ידע, פתיחת קריאות באמצעות התממשקות למערכת לניהול השירות SysAid Service Desk ואחרות. האפשרויות הן למעשה בלתי מוגבלות, ומכיוון שבניית תזרים שיחה מתבצע בקלות ללא צורך בכתיבת קוד, כל מחלקה יכולה ליצור 'בוטים' משלה ולהתאים כל אחד מהם לצרכים השונים.

דילוג לתוכן